Nyáron a melegben jólesik hajmosás után hagyni, hogy megszáradjon, a többi évszakban viszont hajszárítót használunk, nehogy megfázzunk. Jó, hogyha a hajszárító a legjobb minőségű, mert csak így alkalmazhatjuk hosszú éveken keresztül.

Ebből a célból tanácsos a Sencor hajszárító valamelyik típusának beszerzése. Hihetetlen mennyiségű színvonalas termékkel várja a vásárlóit a homex.hu webáruház. Ezért érdemes ide jönnie Sencor hajszárítót venni. Például a fekete-lila színű SHD-108VT modell ionizálás funkcióval is el van látva, méhsejt alakú a bemeneti rácsa az optimális levegőáramlás érdekében.

Van benne hő-biztosíték a motor túlmelegedése ellen, nagyon könnyen tisztítható, ugyanis a hátsó rács levehető, ugyanakkor hullám alakú fűtőspirál is található benne. Ergonomikus a fogantyúja, a kezelő elemek ideális elosztásával jobb- és balkezeseknek egyaránt. Sőt, még akasztó is van rajta. Ez a Sencor hajszárító sok évig megállja a helyét és ki fogja szolgálni az igényeit. Válassza ezt a típust a Homex online áruházból!