Feltehetjük a kérdést magunkban, hogy egy termék mitől lesz minőségi, prémium árucikk. Talán a felhasznált anyagok határozzák meg? Ez néhány esetben igaz, de egy műanyag méregdrága sportcipőt, biztosan nem ez emel ki a többi silány termék közül.

Sokkal többet számít a részletes kidolgozottság, amiben a műanyag címke is nagy szerepet játszik. A márkás ruhadarabok és lábbelik esetében sokszor használnak műanyag címkéket.

Egy nem túl szembetűnő helyen elhelyezve is képes vonzani a tekinteteket. Néhány termék esetében ez alapján az is megítélhető, hogy eredeti vagy nem. Elég csak egy pillantást vetni a kidolgozottságára és máris látszani fog rajta, hogy megéri az árát avagy sem. Sokan tudat alatt is ez alapján döntenek, hiszen ezek az apró műanyag címkék nagy hatással bírnak.

A titka mindennek a dizájn. Amennyiben nem rendelkezünk egy saját tervvel a műanyag címke kinézetével kapcsolatban, akkor kérhetjük a Beca Plastic segítségét is. Szinte minden modell elkészíthető, az eredmény pedig tökéletes lesz.