Nagyon fontos esemény a szülők és a baba életében is az a nap, amikor elérkezik a keresztelő ideje. Ilyenkor általában rengeteg fotó készül. Kíváncsi a babára a család és az ismerősök apraja-nagyja. Akad többféle keresztelő ruha babáknak a lyamar.hu weboldalon, ahol megtalálhatjuk az ízlésünknek megfelelő modelleket.

Biztosan tüneményesen fog kinézni a gyermekünk ezekben a gyönyörű ruhákban, amelyek pamutból készülnek, hogy óvják a baba érzékeny bőrét.

A kislányoknak flitteres tüll díszítheti a szoknyarészt, de a nyakrészhez és kerülhet ilyen díszítés. Keresztelő ruha babáknak sokszor akciós áron kapható, ezért érdemes lecsapni a kedvezményekre.

Továbbá a kiegészítőkről sem szabad megfeledkezni, mert akkor lesz igazán meseszép, hogyha gondoskodunk egy fejpántról, zokniról és kiskesztyűről is. A választásnál vegyük figyelembe a pontos méreteket, hogy minden passzoljon! A keresztelő ruha babáknak készül, de az egész vendégsereg és a büszke szülők is gyönyörködhetnek benne. Az emlékezetes napon öltöztesse ebbe a kicsinyét!