Ha valaki szállítmányozással, rendszeres termékfuvarozással foglalkozik, akkor jól tudja, hogy milyen fontos az eredetiséget, feladót igazoló iratok célba juttatása. Ezt a feladatot szolgálja az okmánytasak. Mennyire kényelmetlen lehet, amikor megérkezik egy csomag, mindenféle értesítés, leírás nélkül valamelyik cég székhelyére. Ott áll kibontatlanul a doboz és fogalmunk sincs, hogy ki küldte és mi van benne.

Jobb esetben még aznap a postával kihozzák az iratokat, amelyek igazolják, hogy tényleg nekünk szól a küldemény. Vegyük elejét az ilyen meglepetéseknek az okmánytasak alkalmazásával! Az öntapadó kiegészítő, egyszerűen felhelyezhető és a jóvoltából a papírok egyszerre utaznak a csomaggal, minden felesleges pluszköltség és probléma nélkül.

Tegyük egyszerűbbé a dolgunkat és gondoskodjunk arról, ahogy a feladott termékek időben a megfelelő helyre érkezzenek meg! Az okmánytasak előnyeihez nem fér kétség, ezért, ha eddig nem tettük volna meg, akkor mostantól alkalmazzuk a kiválóság jegyében! A cadmas.hu oldalon online beszerezhető az okmánytasak.