Az internet segítségével leomlottak azok a határok, amelyek lassították az adatforgalmat és az információcserét. A távkönyvelés egyre népszerűbb országszerte. Nem szükséges a személyes közbenjárás a számlabefizetések és egyéb hivatalos ügyek miatt.

A vállalkozásunk adatai egy virtuális felhőben kerülnek tárolásra. Itt akár több hónapra vagy szükség esetén évre visszamenőleg is tárolhatjuk a vállalkozás adatait, amelyekhez könnyedén hozzáférhetünk az okostelefonunk segítségével. Minden platform esetén biztosítva van a felhasználóbarát felület.

A távkönyvelés esetében három csomag közül is választhatunk. Az induló csomag alacsony havidíjjal igénybe vehető és ezáltal kezelhetővé válnak a számláink az online dokumentumkezelő segítségével, míg a népszerű csomag esetén ugyanígy a szerződéskezelés is megvalósítható.

A kezdő csomagba benne vannak az alap könyvelési szolgáltatások, amelyek kedveznek egy induló vállalkozásnak. A távkönyvelés V.I.P. csomagja pedig minden igényt kielégít, a rendkívül összetett opcióinak köszönhetően.