Biztosan sokan hallottak már róla, de elképzelhető, hogy még nem próbálták ki. A Spotify zene remek találmány. Egy olyan internetes adatbázis, ahol összegyűjtötték a világ összes zenéjét. Értesülhetünk minden újdonságról.

Kiválaszthatjuk azokat az előadókat, akik érdekelnek, így mindig képben lehetünk, hogyha megjelenik például egy új album. A Spotify zene platformmal megnyílik előttünk a zene világa. Csak internet kell hozzá és máris meghallgathatunk bármilyen számot, amit csak szeretnénk.

Olyan új együtteseket ismerhetünk meg, akik még csak most adták ki az első számaikat. Az adatbázis folyamatosan frissül, ráadásul itt is van lehetőség többféle lejátszási lista összerakására. Így mindig elérhetőek lesznek azok a dalok, amelyek a kedvenceink közé tartoznak.

A Spotify zene elhozta nekünk azt változatosságot, amiről eddig csak álmodtunk. Böngésznünk és keresgélnünk kellett ahhoz, hogy ráakadjunk a különböző számokra, a Spotify zene pedig tálcán kínál minden újdonságot. Nyomon követve a YouTube-on találhatunk több videót is, ahol ezzel a témával foglalkoznak.