Az egzotikus helyek megismeréséhez nem kell feltétlenül vagyonokat költeni, hiszen elég, ha beszerezzük az említett tájakra jellemző ízlésvilágú ételeket, italokat. A fehér rum különleges bukéjával tipikusan a Karib-szigetek térségét idézi, a szigetekből áradó varázslatos hangulat, mesés atmoszféra pedig minden elfogyasztott korttyal érezteti jelenlétét.

A Diszkontital weboldala lehetővé teszi, hogy Ön kedvére válogasson a különleges italok között, többféle kiszerelésben és zamatban. Mivel a rum alkoholtartalma 40 százalékos, kitűnően alkalmas finom koktélok elkészítéséhez, még egyedibbé téve azok ízét.

A mangós, illetve erdei gyümölcsös ízesítés pedig a pikánsabb italok szerelmeseinek kedvez. A sokszínű és széles összeállításból természetesen nem hiányozhatnak a Bacardi, Appleton és Angostura termékei sem. A fehér rum kedvező áraival lehetővé teszi, hogy döntsön a pénztárcabarát vagy prémium minőségű italok között. természetesen a vásárlás csak akkor valósítható meg, ha elmúlt már 18 éves.